22 d’octubre de 2020 22/10/20

Almassora amplia el servei del ‘Bus de la marxa’ per a les festes de la Magdalena

Almassora amplia el servei del ‘Bus de la marxa’ per a les festes de la Magdalena - (foto 1)
  • Reforç en les hores punta i noves parades a Almassora, entre les novetats

MÉS FOTOS
Almassora amplia el servei del ‘Bus de la marxa’ per a les festes de la Magdalena - (foto 2)

La regidora de Joventut, María Luisa Renau, ha presentat el ‘Bus de la marxa’ que cobrirà el transport públic durant les tres nits festives de la Magdalena. L'edil ha explicat les novetats per a enguany: en primer lloc, Almassora comptarà amb més parades que la de la plaça Santa Isabel, ja que farà el recorregut habitual de l'autobús de línia; en segon lloc, en l'horari de 3 a 5 hores de la matinada, el servei doblegarà els vehicles per a cobrir la major afluència d'usuaris i que no hagen d'esperar fins al següent autobús.

D'aquesta manera, el consistori oferirà servei ininterromput durant la nit del divendres 20 de març i la dels dissabtes 14 i 21, a més, connectarà amb l'horari diürn de la línia regular. La Regidoria de Joventut manté el preu del bitllet en els 0,50 euros per usuari, igual que en les edicions anteriors. Així, l'Ajuntament busca que la població d'Almassora utilitze el transport públic per a traslladar-se als festejos de la capital provincial.

Cal recordar que la freqüència de pas dels autobusos serà de mitja hora, tant per a anar a les festes de la Magdalena com per a tornar. El divendres 20 de març, el ‘Bus de la marxa’ començarà els viatges des de Castelló a Almassora a partir de les 22 hores, i el seu últim trajecte serà a les 06.30 hores. En sentit contrari, començaran mitja hora més tard i l'últim viatge serà a la mateixa hora.

Quant als horaris de tots dos dissabtes, també en freqüència de mitja hora, la primera eixida des de la capital s'efectuarà a partir de les 22 hores i l'última a les 7 hores. En sentit contrari, els viatges començaran a les 22.30 hores i finalitzaran a les 7.30 hores. Cal destacar que l'única parada des de Castelló se situa en la plaça Borrull.

Renau ha declarat que “com cada any espere una gran afluència d'usuaris d'aquest servei, crec que les novetats que hem inclòs aquesta edició seran beneficioses per a tots, és responsabilitat de tota la població conscienciar-nos de la importància de l'ús de transport públic en èpoques festives”, ha confirmat l'edil.

Pujar