20 de gener de 2021 20/1/21

Almassora amplia a maig i juny les beques d’alimentació a escolars per 20.200 euros

Almassora amplia a maig i juny les beques d’alimentació a escolars per 20.200 euros - (foto 1)
  • Les famílies beneficiàries rebran aquest divendres un missatge a través de Whatsapp

La regidora d'Educació d'Almassora, Raquel Barberà, ha anunciat que el seu departament també entregarà les beques de menjador escolar al maig i juny. D'aquesta manera, el consistori fregarà els 20.200 euros de pressupost municipal per a garantir l'alimentació dels menors en risc en un trimestre. Les famílies rebran un missatge a través de Whatsapp aquest mateix divendres amb les instruccions per a canviar el val en el supermercat de la seua zona escolar a partir del dilluns 18.

Tal com ha indicat, les persones beneficiàries de les ajudes a l'abril tornaran a rebre el xec la setmana vinent i durant el mes de juny per a alleujar les economies domèstiques dels qui tenen entre 14 i 19 punts en el barem de la Conselleria d'Educació. Una vegada revisats els expedients del mes passat, el departament municipal entregarà automàticament els xecs per Whatsapp aquest i el mes vinent perquè les famílies reben de nou una ajuda per a l'alimentació dels seus fills i filles.

En concret, el consistori, amb l'ajuda de Creu Roja, derivarà als beneficiaris dels col·legis Santa Quitèria, Ambaixador Beltrán i Errando Vilar al supermercat Más y más. Per part seua, l'alumnat de Germans Ochando, Regina Violant i Cardenal Cisneros farà les seues compres en el supermercat A Taula de la cooperativa agrícola San José. En concret, més de 100 famílies rebran 40 euros de compra cada mes i la resta obtindran una ajuda de 50 euros, segons la puntuació de la seua beca escolar.

El missatge que rebran les persones beneficiàries indica l'establiment en el qual han de realitzar les compres i, en el cas de Taula, del dia i la franja horària en la qual poden fer canviar-lo per a evitar cues, així com un número identificatiu per a facilitar la labor al personal del negoci. El bon resultat obtingut amb l'enviament dels xecs el mes passat ha portat al consistori a repetir el procés per a facilitar la gestió a les famílies i evitar desplaçaments innecessaris.

Cal recordar que les persones beneficiàries no han de posar-se en contacte amb els supermercats ni amb l'Ajuntament una vegada que reben el xec a través del canal de Whatsapp municipal. El sistema és automàtic per a becats amb entre 14 i 19 punts. L'alumnat que tinga 20 punts en el barem de la Conselleria d'Educació rebrà el val per missatge sms com fins hui.

Pujar