16 de gener de 2021 16/1/21

Almassora activarà el servei de socorrisme del 25 de juny al 6 de setembre

Almassora activarà el servei de socorrisme del 25 de juny al 6 de setembre - (foto 1)
  • El consistori licita el servei per a cobrir les platges del Pla de la Torre i Benafelí

La Regidoria de Platges activarà el servei de salvament i socorrisme dijous que ve 25 de juny. Així, la prestació abastarà fins al diumenge 6 de setembre. L'actuació dels vigilants serà de sis hores, de 12 a 18 hores, els mesos de juny i setembre. Durant els mesos de juliol i agost, el servei augmentarà dues hores en jornades de huit hores, d'11 a 19 hores.

Tot el servei de salvament queda subjecte al fet que la situació provocada pel coronavirus no altere els plans establits. D'aquesta manera, empleats del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) han col·locat durant aquesta setmana cartelleria informativa sobre la prevenció del COVID-19 en diferents punts del mobiliari públic situats en el districte marítim.

Els empleats de l'empresa adjudicatària han de vigilar als banyistes, oferir un servei d'informació a les persones que el necessiten, col·locar les banderes d'advertiment, ajudar a persones discapacitades que vulguen entrar a la platja, salvament de banyistes en emergència i cures de ferides menors o picades. A més, han de realitzar voltes de reconeixement durant l'horari de servei a les torres i en les casetes.

Cal recordar que durant la setmana passada l'Ajuntament va contractar una empresa per a l'abalisament de les boies per tot el litoral de la costa de la localitat. El treball va ascendir a 10.890 euros i va constar de la col·locació d'una fila de senyals a 200 metres de la costa. A més, la Regidoria de Platges ja treballa per a activar el servei de lavapeus, així com la implantació de passarel·les per a facilitar l'accés als banyistes.

“Venim d'uns mesos molt durs i la gent vol recuperar la normalitat a poc a poc, la platja és un lloc perfecte per a això, però no hem de deixar a un costat les mesures de prevenció contra el coronavirus, com la distància de seguretat o l'ús de màscara sinó es compleix la distància”, ha declarat el regidor de Platges, Joan Antoni Trenco.

Pujar