19 d’octubre de 2020 19/10/20

Almassora aconsegueix els 230 esportistes en l’IV Infinitri mancant quatre dies per a tancar inscripcions

Almassora aconsegueix els 230 esportistes en l’IV Infinitri mancant quatre dies per a tancar inscripcions - (foto 1)
  • La prova, que se celebrarà el 20 de setembre, donarà treball a 85 persones aqueix dia

El regidor d'Esports d'Almassora, Sergio Gómez, i l'organitzador de l'esdeveniment esportiu, Manu García, han presentat aquest matí l'IV Infinitri Half & Olympic + Triatló que tindrà lloc el 20 de setembre a la platja de la Torre. La prova, a causa de la situació actual provocada per la pandèmia, té un aforament limitat de 300 participants, 100 menys que l'última edició. Mancant quatre dies per al tancament d'inscripcions, dissabte que ve dia 12, l'organització ja compta amb 230 esportistes que participaran en la prova.

D'altra banda, cal destacar que la celebració d'aquest esdeveniment esportiu crearà 85 llocs d'ocupació directes durant aqueix dia gràcies a l'organització. A més, els locals de restauració de la zona marítima gaudiran d'una jornada que comptarà amb una afluència de públic superior a la de qualsevol diumenge. Així, Almassora inaugura enguany el calendari de proves de distància olímpica i de mitjana distància de tota la Comunitat Valenciana.

Els esportistes inscrits recorreran 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de carrera a peu en el cas de mitjana distància, mentre que en la modalitat Olympic, enfocada a participants menys iniciats, suma 1.500 metres nadant, 45 amb bicicleta i 10 a peu. Aquesta prova és una de les 12 que registra la Comunitat Valenciana cada any i una de les més multitudinàries del calendari autonòmic de triatló.

Quant a l'organització i protecció de l'esdeveniment, la cita començarà a les 8.00 hores i finalitzarà sobre les 15.00 hores. Per motius de seguretat, el camí La Mar, des de la CV-18 fins a la platja, i la pròpia CV-18, des del punt quilomètric 8,5 fins al 2,4 en direcció Castelló, tindran tallat l'accés al trànsit des de les 7.45 hores fins a les 12.30 hores.

D'aquesta manera, l'Ajuntament al costat de l'organització de l'esdeveniment han posat tot de la seua part perquè la prova puga celebrar-se sota les mesures de seguretat exigides pel coronavirus. La cita comptarà amb un pla de seguretat, un pla de mesures preventives contra la COVID-19, un certificat de les assegurances de responsabilitat civil i accidents i una ambulància acompanyada d'un metge. A més, els participants comptaran amb màscares abans i després de realitzar la competició.

Pujar