19 de setembre de 2020 19/9/20

PP: "Almassora acomiada l'agost sense la farmàcia que els dos ajuntaments garantiren per a la platja"

PP: "Almassora acomiada l'agost sense la farmàcia que els dos ajuntaments garantiren per a la platja" - (foto 1)

    El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora consultarà a les dues formacions polítiques que s'han repartit l'alcaldia en el municipi si després de dos anys de govern tenen previst dotar la platja amb un servei de farmàcia tal com van exigir durant la seua etapa d'oposició.

    La reivindicació d'aquest tipus de servei va ser bandera en el passat mandat i, no obstant açò, “ara que PSPV i Compromís governen en paral·lel, ni un ni un altre ha informat de gestió alguna per a implantar aquest servei”. “Esperem que ens informen de quins han sigut els seus tràmits donat que durant la seua etapa d'oposició van ser especialment exigents tant amb el servei mèdic que es presta en la platja, com amb la possibilitat de dotar-la amb una farmàcia”, han recordat des del Pàg.

    “Les circumstàncies avui són les mateixes que fa dos anys. No obstant açò, el nivell d'exigència s'ha relaxat de forma insòlita”, comenten aquestes mateixes fonts. De fet, PSPV i Compromís van rubricar en el seu acord de govern del 13 de juny de 2015 la reclamació a la Conselleria de Sanitat, en mans de la socialista Carmen Munt, d'un servei d'urgències en el Centre de Salut Integrat de Pío XII i un Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) que donara cobertura als veïns d'Almassora les 24 hores.

    Complits més de dos anys de govern “ens trobem en la mateixa situació de partida. Malgrat que hem consultat per les gestions realitzades per a aconseguir aquests recursos promesos a la localitat, el silenci és l'única resposta que ens han concedit”. Una postura que sorprèn, tal com ha relatat Arturo Soler, regidor del PP a Almassora, “quan se suposava que ambdues formacions polítiques anaven a rescatar a les persones amb polítiques socials”. No obstant açò, “l'única acció social que han aplicat és la de pujar la taxa de brosses un 15% per a recaptar més dels estalvis de les famílies”. “Les mateixes a les quals el PP va rebaixar un 24,4% l'IBI, un 10% l'impost de vehicles i va congelar la taxa de brosses mentre va governar”.

    Pujar