elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Visita institucional d'una delegació del Govern i del Parlament de Geòrgia a la Universitat d'Alacant per a estrènyer relacions i ampliar la Biblioteca de la UA

Visita institucional d'una delegació del Govern i del Parlament de Geòrgia a la Universitat d'Alacant per a estrènyer relacions i ampliar la Biblioteca de la UA
  MÉS FOTOS
  Visita institucional d'una delegació del Govern i del Parlament de Geòrgia a la Universitat d'Alacant per a estrènyer relacions i ampliar la Biblioteca de la UA - (foto 2)
  Visita institucional d'una delegació del Govern i del Parlament de Geòrgia a la Universitat d'Alacant per a estrènyer relacions i ampliar la Biblioteca de la UA - (foto 3)

   

  Una delegació del Govern i del Parlament de Geòrgia ha realitzat una visita institucional a la Biblioteca de la Universitat d'Alacant (BUA). Durant la recepció, que va tenir lloc a la Sala d'Investigadors Russell P. Sebold, la delegació de Geòrgia va anunciar el lliurament d'una nova remesa de llibres i manuscrits. Així mateix, es va plantejar aprofundir en el conveni signat en la UA i el Parlament de Geòrgia amb la celebració de cursos i seminaris per a promocionar l'idioma georgià.

  La visita va ser el passat dia 22 d'octubre del 2021. En la Biblioteca de la UA, la delegació del Govern i del Parlament de Geòrgia va ser rebuda pel degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Juan Francisco Mesa; per la directora de la Biblioteca, Reme Blanes; pel vicedegà de Recursos Bibliogràfics de la Facultat de Filosofia i Lletres, Juan Antonio Barrio, i per la directora de la Biblioteca de Filosofia i Lletres, María Victoria Játiva.

  La delegació de Geòrgia estava presidida pel ministre de Diàspores del Ministeri d’Afers Exteriors de Geòrgia, Vladimer Konstantinidi; pel cònsol general de Geòrgia a Barcelona, Alexandre Chkuaseli; per una representació del Parlament de Geòrgia i diferents autoritats del país i per la presidenta de l'Associació de la República de Geòrgia i Immigrants, Manana Gogoladze.

  Pujar