elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat d'Alacant vacunarà a partir del dilluns 460 estudiants de mobilitat

La Universitat d'Alacant vacunarà a partir del dilluns 460 estudiants de mobilitat

    La Universitat d’Alacant inicia el pròxim dilluns, dia 12 de juliol, la vacunació dels 460 estudiants que participaran en programes de mobilitat tant durant el primer quadrimestre del curs acadèmic 2021-2022, com durant el curs complet. Atès que està previst que la vacunació massiva de la franja d’edat compresa entre els 18 i els 25 anys s’inicie a principis d’agost, l’alumnat que tinga previst viatjar durant el segon quadrimestre rebrà la pauta d’acord amb el que estableix Sanitat per als seus grups d’edat. L’estudiantat que ha de ser vacunat en aquest període, rebrà la corresponent notificació per SMS o per correu electrònic amb les indicacions oportunes per a la cita.

    El retard en l’inici de la vacunació ha obligat a establir una doble pauta de subministrament: la Janssen, d’una sola dosi, per a aquelles persones que han de viatjar l’1 d’agost i la de Moderna, per a l’estudiantat que ho farà a partir del dia 9. En qualsevol cas, el criteri de vacunació l’estableix la Conselleria de Sanitat, que és qui decideix la vacuna que ha de rebre cada estudiant.

    Un equip del Servei de Prevenció format per quatre infermeres, dos metges i dos administratius es farà càrrec de la campanya de vacunació que s’espera que es prolongue fins al dijous, dia 15 de juliol. El dispositiu especial es tornarà a activar a partir del dia 2 d’agost per al subministrament de la segona dosi.

    El Servei de Prevenció de la UA, dependent del Vicerectorat d’Infraestructures, Sostenibilitat i Seguretat Laboral, ha habilitat un horari d’atenció especial per a la comunitat universitària, durant el període de vacunació, comprès entre les 08:00 h i les 12:00 h per a vigilància de la salut, consulta mèdica i consulta infermera i, a partir d’aquesta hora, només s’atendran les urgències.

    Pujar