elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un seminari tractarà a la seu de la UA del carrer Sant Ferran les novetats del Tractat de Cooperació de Patents

Un seminari tractarà a la seu de la UA del carrer Sant Ferran les novetats del Tractat de Cooperació de Patents
  • Ha sigut organitzat pel Departament de Dret Mercantil i Processal juntament amb l’OEPM i s’emmarca en el Magister Lvcentinvs

Demà, 30 de setembre, tindrà lloc a la Seu Universitària del carrer Sant Ferran d’Alacant el seminari Les Últimes Novetats del Sistema de Tractat de Cooperació de Patents PCT (The lastest developments in the patent cooperation treaty system) que ha sigut organitzat pel Departament de Dret Mercantil i Processal de la Universitat d’Alacant i l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, dins del marc del màster Magister Lvcentinvs.

El seminari es farà presencialment amb capacitat limitada i també en línia, de 9.30 a 14.00 hores, amb l’objectiu d’oferir un estudi en profunditat d’un dels elements més importants del sistema de tractats de cooperació en matèria de patents (PCT). Per a això comptarà amb la participació de l’Oficina Europea de Patents (EPO), l’Organització Mundial de Propietat Intel·lectual (OMPI), l’Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM), l’Institut Nacional da Propiedade Industrial (INPI) de Portugal, l’Oficina Turca de Patents i Marques (TURKPATENT), i l’Oficina Austríaca de Patents.

L’idioma de la conferència serà l’anglès. Aquelles persones interessades a assistir a través d’streaming ho poden fer ací; els qui preferisquen l’assistència física han de posar-se en contacte amb l’organització a través del correu Magister.lvcentins@ua.es.

Magister Lvcentinvs

El Magister Lvcentinvs màster en Propietat Intel·lectual de la Universitat d’Alacant, naix l’any 1994 com a resposta acadèmica a la designació d’Alacant com a seu de l’antiga OAMI, actual Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), organisme de la UE competent per al registre de marques i dissenys en l’àmbit de la Unió Europea. Avui, més de dues dècades després, el Magister Lvcentinvs es troba entre els més prestigiosos programes europeus en aquesta matèria i per les seues aules han passat més de 700 alumnes procedents d’Europa i Amèrica Llatina, però amb una demanda creixent del continent asiàtic.

Amb un marcat caràcter internacional, el programa del màster està dirigit a titulats universitaris, que vulguen formar-se en l’àmbit de la propietat intel·lectual (com marques, patents, dissenys, drets d’autor) i el dret les tecnologies de la informació, com també a professionals interessats a actualitzar o ampliar els seus coneixements.

Pujar