29 de maig de 2020 29/5/20

Rescaten a un gos i un gat que estaven atrapats en un incendi a Alacant

Rescaten a un gos i un gat que estaven atrapats en un incendi a Alacant - (foto 1)

  La Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament Alacant (*SPEIS), han acudit aquesta vesprada a extingir un virulent incendi registrat en un àtic d'una quarta planta d'un habitatge situat al carrer General Navarrés, en el qual han aconseguit rescatar a un gos i un gat que es trobaven a l'interior.

  El SPEIS va rebre l'avís sobre les 16 hores, i immediatament es van desplaçar al lloc dels fets tres dotacions, dues bombes pesades i el vehicle en altura, amb dotze efectius de bombers, juntament amb quatre patrulles de la Policia Local que van tallar els accessos i van coordinar l'emergència, i efectius sanitaris que han atés a una senyora que li ha donat un atac d'ansietat.

  Els bombers a la seua arribada van comprovar que el foc s'havia propagat per tot l'habitatge i estava molt afectada, els amos es trobaven a baix i en una primera intervenció van rescatar a un gos, que estava amagat, i a un gat aconseguint traure'ls de l'interior vius.

  Segons fonts del SPEIS un altre equip va iniciar l'extinció amb celeritat, i van atacar el virulent incendi, que estava en plena evolució, per l'interior de l'habitatge amb diverses línia d'aigua.

  El focus del foc estava localitzat en una de les habitacions de l'immoble, que en estar oberta la porta de l'habitació va fer que es propagara més ràpidament, i l'habitatge ha quedat totalment afectada per les flames, així com el buit de l'escala. L'incendi s'ha originat per causes que es desconeixen, i les tasques d'extinció s'han allargat més d'una hora.

  L'habitatge ha quedat precintada i amb posterioritat s'han fet les tasques de ventilació amb els grups de pressió positiva en el buit de l'escala, així com el sanejament dels elements que presentaven risc a l'interior de l'habitatge.

  Pujar