elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Programa Odissea de la Universitat d'Alacant reuneix estudiants amb empreses del Districte Digital

El Programa Odissea de la Universitat d'Alacant reuneix estudiants amb empreses del Districte Digital
  • L'alumnat tindrà l'oportunitat de conèixer casos d'èxit a través de responsables de les mercantils que participen en la iniciativa

Estudiants de la Universitat d'Alacant tindran l'oportunitat, aquest dimarts, de conèixer en primera persona el funcionament d'empreses que formen part de l'ecosistema del Districte Digital a través del Programa Odissea-Districte Digital: «Emprenedors d'avui i demà», que el Vicerectorat d'Estudiants i Ocupabilitat ha posat en marxa a través del Centre d'Ocupació.

A través d'aquesta iniciativa, cinquanta estudiants de la Universitat d'Alacant participaran en la jornada amb trobades amb professionals i responsables de les cinc empreses del Districte Digital que participen en el projecte: Odyssey Robotics, DODIT, SPADRONE, Avamed, Sinergy, Foco360°.

L'activitat s'organitzarà en dos grups d'alumnes que visitaran totes les empreses i coneixeran als seus responsables, en espais adaptats a capacitat COVID i amb totes les mesures de seguretat. Una oportunitat per a aprendre de sistemes d'empresa reeixits i conèixer de primera mà el teixit empresarial d'Alacant a través de casos reals, pràctics i d'actualitat.

El colofó a la jornada reunirà a tots els participants en un plenari final en el Saló de Cristall, en el qual es desenvoluparà una càpsula formativa i un debat amb els professionals de les empreses que participen en la iniciativa amb l'alumnat de la Universitat d'Alacant.

La vicerectora d'Estudiants i Ocupabilitat, Rosario Ferrer, ha destacat la utilitat d'aquesta mena d'iniciatives i ha assegurat que «es tracta d'una experiència única que pot suposar un considerable avantatge en el teu camí cap a la inserció laboral». 

Pujar