29 de maig de 2020 29/5/20

La Policia Local d'Alacant comença a controlar el temps de passeig dels gossos

La Policia Local d'Alacant comença a controlar el temps de passeig dels gossos - (foto 1)
  • Molts veïns passejaven durant tot el matí el seu gos i fins i tot quedaven amb altres amos de gossos per passejar junts

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament informa que la Policia Local d'Alacant ha començat a controlar el temps que duren les passejades dels gossos als parcs i avingudes emblemàtiques de la ciutat, i demanen als ciutadans que extremen les mesures i no ixquen de les seues cases per frenar els contagis i poder fer front a l'COVID.

La Policia Local ha observat i rebut queixes i denúncies de persones que ixen a passejar el gos i estan tot el matí, i per això van a establir vigilàncies perquè el gos no siga l'excusa de botar-se el confinament, i es comprovarà que es troben prop dels seus habitatges, i també incideixen que no es permet quedar amb altres amos de mascotes i passejar junts.

La Policia recorda que cada vegada que ixim al carrer estem posant en risc a nosaltres i als altres perquè podem portar el virus i contagiar a les persones amb les que entrem en contacte, i la immensa majoria compleix per això cal que els amos de els gossos també ho facen i es consciencien que "no es pot estar passejant a el gos més de deu minuts".

La Policia Local d'Alacant ha continuat amb els dispositius fixos i mòbils i ha posat aquest matí controls de vehicles en els accessos de la ciutat així com de persones per la via pública al barri de Carolines, Santa Maria Mazarrello, Avinguda de Xixona, Jovellanos , Dénia, Villafranqueza, Pare Esplà Gadea, Federico Soto i General Marvà, on s'han identificat a 250 persones, aturat a 453 vehicles inspeccionats, denunciant a un total de 17 persones.

Els agents policials també vigilen el confinament a les partides rurals i realitzen controls en les partides de Rebolledo, Alcoraia i Verdegás.

Per això, el cos de Policia Local torna a fer una crida per superar aquesta crisi i salvar vides, i demanen a tots que es queden a casa per no posar en risc vides per la negligència d'uns pocs que decideixen incomplir el deure de confinar-se en els seus habitatges , i agraeixen a la immensa majoria que compleix amb les mesures.

Així mateix els agents policials han acudit a denúncies de particulars per sancionar els incompliment de les mesures establertes en el decret d'Estat d'Alarma de Govern per fer front a l'COVID-19.

La Policia Local ha multat a una persona que ha tret la cinta policial i entrat a una zona determinada a la Plaça d'Amèrica, a una persona passejant pel castell de Sant Ferran a una parella amb tres fills jugant al futbol a l'avinguda de Santander , a una funcionària que volia accedir a l'Institut Nacional de la Seguretat Social, i després de comprovar que no està justificat l'accés i tenir un conflicte amb vigilant jurat que custodia les instal·lacions per no permetre-li l'accés ha sigut sancionada. I es dissol un grup de persones reunides a Alfons X el Savi i un altre a José Gil Muñoz, i dues persones passejant el gos durant una hora a Vicente Alexandre.

Així mateix durant la vesprada nit d'ahir continuen les denúncies i les queixes de soroll i música alta en habitatges als carrers Suïssa, Benissa, avinguda d'Alcoi, s'intervé festa en àtic comunitari al carrer Calvari i en Cardenal Francisco Álvarez.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar