elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Parc Científic de la UA participa en el DES-Digital Enterprise Show

El Parc Científic de la UA participa en el DES-Digital Enterprise Show
  • El PCA compta amb un estand en el pavelló de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya juntament amb dotze parcs i més de quaranta-cinc empreses emergents de tota l’Estat

Una delegació del Parc Científic d’Alacant (PCA), encapçalada pel gerent, Esteban Pelayo, ha acudit al DES-Digital Enterprise Show, principal esdeveniment internacional sobre innovació i transformació digital que té lloc a Màlaga entre els dies 13 i 16 de juny.  

El Parc Científic d’Alacant participa amb un estand en el pavelló de l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE) al costat de dotze parcs científics més i més de quaranta-cinc empreses emergents de tot l’Estat. L’ecosistema d’innovació alacantí hi va acudir amb empreses vinculades com Verne, Orizon o LynxView.

Durant l’esdeveniment, APTE ha organitzat una trobada B2B en l’espai The Scale-up World Summit, en el qual han participat les gestores dels parcs, les seues empreses emergents i altres empreses o entitats interessades. L’objectiu principal d’aquesta trobada B2B ha sigut crear un fòrum de trobada per a empreses, empreses emergents, centres d’investigació, universitats i altres organitzacions que participen activament en la transformació del negoci digital en indústries clau. Per part del Parc Científic d’Alacant, ha sigut la seua empresa emergent LynxView l’encarregada de presentar les seues solucions innovadores per al desenvolupament de programari basades en intel·ligència artificial.

El dijous 16 arriba el torn per a les tretze gestores dels parcs científics i tecnològics presents al pavelló d’APTE per a explicar com fan costat a les empreses emergents en el Ring de l’Startup Forum, a la zona Innovation Area de l’espai The Scale-up World Summit.

DES-Digital Enterprise Show, que enguany celebra la sisena edició, s’ha convertit en el principal esdeveniment internacional sobre innovació i transformació digital i té com a propòsit impulsar la digitalització de les empreses i les administracions per a augmentar-ne la competitivitat i impulsar el desenvolupament econòmic i social. Aquesta sisena edició s’ha organitzat per primera vegada a Màlaga i ha aplegat més de dotze mil congressistes de setze països, 300 expositors i 180 ponents, entre els quals ha destacat l’expresident dels Estats Units Barack Obama.

Esteban Pelayo, gerent del PCA ha manifestat que «participar en aquest esdeveniment internacional ha suposat una experiència única, en la qual hem tingut l’oportunitat d’establir contactes de primer nivell, els quals estic segur que generaran interessants sinergies en el futur, tant per al PCA com per a les nostres empreses vinculades. A més, hem tingut l’oportunitat de contactar amb empreses tant nacionals com internacionals interessades a instal·lar-se al parc i a invertir en projectes innovadors d’Alacant».

Pujar