elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Pacte d'Estat de la Violència de Gènere, a debat a la seu alacantina de la UA

El Pacte d'Estat de la Violència de Gènere, a debat a la seu alacantina de la UA
  • Tindrà lloc el pròxim dilluns una jornada en la qual participaran experts i signants de l’acord

En sessió plenària del 28 de setembre del 2017, el Congrés dels Diputats va aprovar sense cap vot en contra l’Informe de la Subcomissió per a un Pacte d’Estat en matèria de Violència de Gènere.

Ara fa quatre anys del que ha sigut probablement l’acord parlamentari transversal més important dels últims temps i, per això, la Universitat d’Alacant i la Universitat de Castella-la Manxa han organitzat una jornada per a analitzar amb experts i expertes, què es va aconseguir i què queda per aconseguir, i reflexionar amb alguns components d’aquella Ponència com va ser possible l’èxit del consens.

La jornada tindrà lloc el pròxim dilluns, 27 de setembre, a partir de les 16.30 h a la sala Rafael de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. L’acte també es podrà seguir en directe en aquest enllaç

En la jornada participaran, entre altres ponents, Concepción Torres, advocada i professora de Dret Constitucional de la UA; María Ángeles Carmona, presidenta de l’Observatori contra la Violència Domèstica i de Gènere del Consell General del Poder Judicial, i una representació de les diputades i els diputats signants del Pacte de Violència de Gènere en el Congrés com Ángeles Álvarez, Marta González, Miguel Garaulete, Silvia Valmaña, Sofía Castañon, Pilar Cancela i Marta Martín.

Per a més informació podeu contactar amb Marta Martín Llaguno (tel.: 620 813 763), catedràtica de Comunicació de la UA i directora de la Jornada juntament amb Silvia Valmaña, professora titular de Dret Penal UCLM.

Pujar