11 de desembre de 2019 11/12/19

Natxo Bellido: “Ens preocupa que l'equip de govern siga incapaç de reaccionar als problemes de neteja de la ciutat”

Natxo Bellido: “Ens preocupa que l'equip de govern siga incapaç de reaccionar als problemes de neteja de la ciutat” - (foto 1)
  • Compromís recull les queixes en matèria de neteja dels veïns de Gran Via Sud

MÉS FOTOS
Natxo Bellido: “Ens preocupa que l'equip de govern siga incapaç de reaccionar als problemes de neteja de la ciutat” - (foto 2)
Natxo Bellido: “Ens preocupa que l'equip de govern siga incapaç de reaccionar als problemes de neteja de la ciutat” - (foto 3)
Natxo Bellido: “Ens preocupa que l'equip de govern siga incapaç de reaccionar als problemes de neteja de la ciutat” - (foto 4)

Natxo Bellido, portaveu del  grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha expressat la seua preocupació davant la falta de reacció de l'equip de govern de PP i Ciutadans davant la situació de falta de neteja a la ciutat.  

La coalició ha rebut hui les queixes dels veïns i veïnes del barri de Sant  Gabriel i de Gran Via Sud davant l'extrema brutícia dels seus carrers, davant el que han expressat el seu malestar ja que, segons expliquen, “veiem que no hi ha cap mesura extraordinària, ni reforç, ni coneixem les reunions que puga tindre el regidor amb l'UTE per a saber quines mesures  estan prenent o posaran sobre la taula”. 

Des de Compromís també han enlletgit a Ciutadans el seu silenci davant un tema que  va ser prioritari per a la formació en el passat mandat. “Creiem que estan esperant que  passe l'estiu i que amb la tardor i les pluges se soluciones tot”, ha denunciat Bellido.  

D'altra banda, des de Compromís han reivindicat el Pacte per la Neteja, un acord que diuen necessari però que ha d'estar assentat en la lleialtat institucional i la informació, amb unes bases fixades entre totes les forces. 

Des de Compromís apunten que és imprescindible elaborar l'informe de gestió de la contracta de fem, no solament per a conéixer si l'UTE compleix les condicions del plec, si no també donarà informació de cara a la pròxima contracta per a 2021. 

A més, la formació proposarà portar al pròxim ple de setembre la reactivació de la Comissió de Neteja. “És imprescindible un fòrum en el qual es puga abordar la problemàtica amb la neteja a la nostra ciutat,  i aquest és el primer pas, no obstant això és imprescindible que la nova Comissió treballe amb una periodicitat establida i amb una utilitat real, l'anterior va caldre demanar al regidor que la convocara en nombroses ocasions i quan es convocava no s'havien complit els acords anteriors presos en consens entre tots els grups”, ha reclamat Bellido.

ocultar
Natxo Bellido: “Ens preocupa que l'equip de govern siga incapaç de reaccionar als problemes de neteja de la ciutat”
Pujar