31 d’octubre de 2020 31/10/20

‘Fem Festa’ reduirà el temps d'espera de les desfilades oficials

‘Fem Festa’ reduirà el temps d'espera de les desfilades oficials - (foto 1)

  La candidatura a Federació dels Fogueres de Sant Joan encapçalada per Toñi Martín – Zarco Marín ha anunciat que es compromet, en cas de guanyar les eleccions del pròxim mes de setembre, a reduir els temps d'espera de les desfilades oficials de Fogueres.

  L'equip ‘Fem Festa’ està desenvolupant un estudi detallat de cada desfilada oficial, especialment de l'entrada de bandes i l'ofrena de flors, per a calcular amb exactitud els temps de passada de cada foguera i barraca, amb aquesta dada es permetrà optimitzar temps i evitar esperes innecessàries.

  Els responsables d'aquesta candidatura consideren que el temps amb el qual s'ha citat a les associacions fins enguany no és real, ja que és el mateix per a totes, i produeix que es generen esperes d'almenys 15 minuts que es poden allargar fins més d'hora i mitja. Conseqüència d'això, hi ha xiquets dels números més alts que acaben per no eixir, perquè es queden adormits.

  “Som conscients que totes les associacions són diferents, i cadascuna d'elles necessita un temps d'eixida diferent. És impossible que les fogueres i barraques de 30 membres tarden el mateix que una de 150; pel que és important estudiar, com s'està fent des de l'àrea de festes i activitats, a cadascuna d'elles per a establir els temps correctes i reduir dràsticament les esperes”, ha comentat la candidata, Toñi Martín-Zarco.

  Dins d'aquest estudi, s'està contemplant a més que l'organització des de l'eixida d'Estels, siga des de tres punts de concentració diferents. Actualment, els punts de concentració són un lateral de General Marvá i un lateral de Federico Soto. Habilitar el tercer punt de concentració des de General Marvá, permetrà que l'organització de les associacions siga més àgil i possibilitarà la descongestió dels dos punts de concentració actuals.

  Per a facilitar l'accés a la informació sobre els temps de desfilada en temps real es continuarà usant FoguerApp, que serà completament renovada amb noves funcions i un ús més intuïtiu.

   “És un repte i una aposta important que realitzem des d'aquesta candidatura, perquè som conscients que els imprevistos poden provocar esperes, però és imprescindible minimitzar-les al màxim per a gaudir amb total plenitud de les desfilades, i no que l'espera puga entelar aqueixos moments de la nostra festa”, ha conclòs Toñi Martín-Zarco.

  Pujar