2 de desembre de 2020 2/12/20

‘FemFesta’ celebra una festa infantil i juvenil

‘FemFesta’ celebra una festa infantil i juvenil - (foto 1)
  • Els xiquets van explotar una macroglobomascletà

MÉS FOTOS
‘FemFesta’ celebra una festa infantil i juvenil - (foto 2)
‘FemFesta’ celebra una festa infantil i juvenil - (foto 3)
‘FemFesta’ celebra una festa infantil i juvenil - (foto 4)
‘FemFesta’ celebra una festa infantil i juvenil - (foto 5)
‘FemFesta’ celebra una festa infantil i juvenil - (foto 6)

La candidatura a la Federació de Fogueres encapçalada per Toñi Martín-Zarco Marín, ‘FemFesta’, va organitzar ahir dues festes dedicades exclusivament per als infantils i juvenils, dos esdeveniments en el que es va mostrar la seua aposta per aquests col·lectius en un ambient distés i familiar,  com les activitats que els foguerers i barraquers realitzen durant l'any. 

L'antiga cotxera de tramvies va ser el lloc triat per a aquestes celebracions que van començar amb la festa dedicada als més xicotets. Els infantils de les fogueres i barraques es van divertir amb tallers de pintura on van acolorir monuments foguerils, globoflexia,  maquillatge,  tatuatges,  esports…  van conduir pel parc infantil de trànsit amb cotxes especials per a ells, van practicar zumba gràcies al centre Supera i van ballar al so del Grup CrazyDreams. El moment més esperat per ells va ser el de la macroglobomascletà que va ressonar per tot el barri com si d'un tret pirotècnic real es tractara. 

Quan va fosquejar, va ser el torn dels juvenils que van ballar i van gaudir d'un ambient típic de racó de Fogueres, amb música de la DJ dels 40, Monika Rendón i amb un  toc divertit amb accessoris de neó.

“Els xiquets i joves són present i futur de la nostra festa, tenim molts projectes per a ells en cas de ser triats,  com la recuperació del dia de l'arbre,  taller de danses tradicionals,  torneig de videojocs,  activitats en els centres escolars,  visites a artistes…  Aquestes festes eren un punt de trobada amb ells de forma més distesa. Volem agrair a tots els que van voler compartir la vesprada amb nosaltres i a totes les empreses i persones col·laboradores sense les quals no hauria sigut possible “,  ha comentat Toñi Martín-Zarco.

Pujar