22 d’octubre de 2020 22/10/20

Espuch: "La memòria del Col·legi de la la Canyada no està pujada a la plataforma Edificant"

    L'edil de Compromís María José Espuch ha reiterat que "la memòria del col·legi de la la Canyada no està en la plataforma habilitada per la Conselleria d'Educació per al Pla Edificant".

    Espuch s'ha reafirmat en aquestes declaracions que van portar ahir al Ple d'Alacant després de la reclamació del PP que les rectificara. "Hem tornat a preguntar a Conselleria i segueix sense estar la memòria en la plataforma, ens diuen que des d'Alacant no la volen pujar per que no és la definitiva quan, si ho feren, entre tots dos equips tècnics podrien treballar conjuntament perquè ho anara", ha destacat Espuch.

    Des del grup municipal de Compromís han reclamat en diverses ocasions que la Conselleria d'Educació porta esperant la modificació de la memòria per part de l'Ajuntament des del passat 27 d'abril. Aquest projecte permetrà la construcció d'un nou col·legi en La la Canyada amb el Pla Edificant, una reivindicació de la comunitat educativa ja que l'actual centre escolar es troba situat en una zona de rambla.

    Des de Compromís destaquen que mentre no es puge la memòria el projecte estarà paralitzat, per la qual cosa és prioritari que la regidora d'Educació Mari Carmen De España "entenga la gravetat del problema" i "de l'ordre" perquè es realitze la tramitació. "I si vulgues, que es quede mirant la pantalla fins a comprovar que la memòria es puja correctament", ha conclòs Espuch.

    Pujar