22 d’octubre de 2020 22/10/20

Enxampen in fraganti a un home robant rodes de vehicles a plena llum del dia a Alacant

Enxampen in fraganti a un home robant rodes de vehicles a plena llum del dia a Alacant - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Enxampen in fraganti a un home robant rodes de vehicles a plena llum del dia a Alacant - (foto 2)
  Enxampen in fraganti a un home robant rodes de vehicles a plena llum del dia a Alacant - (foto 3)
  Enxampen in fraganti a un home robant rodes de vehicles a plena llum del dia a Alacant - (foto 4)

  La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament informa a la Policia Local ha detingut a un home de 42 anys per un presumpte delicte de furt després de sorprendre'l robant rodes de vehicles al carrer Jaime Segarra a Alacant.

  Els fets van ocórrer en el matí del dilluns, quan sobre les 9,30 hores, els agents policials que patrullaven en els voltants del carrer Garbinet, van ser requerits per una persona que els va manifestar que quan ha anat a pujar-se al seu vehicle s'ha adonat que es trobava la roda sense els caragols i fora de les llandes, amb danys en la part posterior, denunciant que li l'han intentada sostraure.

  Segons fonts policials després d'aquesta denúncia immediatament es munta un dispositiu per a aconseguir localitzar al presumpte autor, i en el mateix es localitza al carrer Jaime Segarra un vehicle sense el pneumàtic posterior dret, i una llanda amb el pneumàtic destrossat.

  Els agents policials al seu torn identifiquen i aconsegueixen interceptar a una persona que pretén anar-se conduint un vehicle sense el pneumàtic de la roda davantera, i li donen l'alt sol·licitant que pare i preguntant-li pels motius de conduir el cotxe sense una de les rodes.

  En aquests moments, es persona un testimoni que aporta enregistrament d'aquesta persona canviant una de les rodes d'un vehicle per una altra que acabava de sostraure, els agents comproven l'enregistrament i que a l'interior del vehicle es troben restes d'una llanda.

  Per tals fets la Policia Local va detindre a aquesta persona per un presumpte delicte de furt, al qual li constava una ordre en vigor que li reclamava del jutjat de Sant Vicent, que va ser informat dels motius de la seua detenció així com els drets que li assisteixen, i traslladat a Comissària.

  Pujar