21 de setembre de 2020 21/9/20

Elecció de la Bellesa del Foc Infantil 2019

Elecció de la Bellesa del Foc Infantil 2019 - (foto 1)

  Aquest divendres té lloc el festival de l'Elecció de la Bellesa del Foc Infantil d’Alacant i les seues Dames d’Honor. L'espectacle d'enguany compte com es convoca a totes les xiquetes dels diferents regnes d'Alacant perquè de totes siga triada la nova reina del foc. Com cada any la ciutat obri les seues portes i convida a tots a aquesta gran festa.

  El festival consta de tres blocs: la ciutat del foc obri les seues portes a totes les candidates, comiat de les reines, festa d'elecció. Cadascun d'ells, es representa amb un número musical, amb coreografies i vestuaris diferents entre ells.

  180 xiquets i xiquetes, comissionats de fogueres, seran els que executaran les diferents coreografies, amb edats compreses entre els 5 i 15 anys. Igual que en l'elecció adulta, el vestuari ha sigut confeccionat per un grup de treball, format per foguerers de nombroses comissions de fogueres, que han realitzat al voltant de 600 vestuaris.

  També participaran en el festival els estendards de totes les comissions de fogueres, que donaran pas a les candidates per a procedir a l'elecció de la Bellesa del Foc i les seus Dames d’Honor.

  L'escenari on es desenvoluparà l'elecció, tindrà 600 m2 de superfície. Les imatges de vídeo, es projectaran sobre una pantalla de 36 m2 (9x4 m). So i il·luminació, 60.000 i 300.000 watios respectivament.

  Pujar