3 de desembre de 2020 3/12/20

Nou detinguts en dues operacions contra el tràfic de drogues a la ciutat d'Alacant

Nou detinguts en dues operacions contra el tràfic de drogues a la ciutat d'Alacant
Nou detinguts en dues operacions contra el tràfic de drogues a la ciutat d'Alacant
  • La droga confiscada superava els 1.000 grams entre cocaïna, speed i metamfetamina i altres 1.000 grams de substància de tall

Agents de la Policia Nacional han detingut a nou persones en la zona nord de la ciutat Alacant, en dues operacions antidroga quasi simultànies. En una primera operació, han aconseguit detindre a dues persones i desmantellar un punt de venda de droga procedint a la confiscació de més d'un quilo de diferents substàncies entre cocaïna, speed i metamfetamina.

En la Comissaria Districte Nord es recapten informacions sobre l'existència de dos homes que haurien adquirit una important quantitat de substàncies estupefaents amb la intenció de distribuir-les durant les festes nadalenques a la ciutat d'Alacant.

Després de realitzar les gestions oportunes, els agents van localitzar dos immobles on el tràfec de persones era un degoteig constant, sent presumiblement els llocs triats pels presumptes traficants per a distribuir les substancies estupefaents.

Les investigacions van continuar recaptant indicis dels dos domicilis, fins que van aconseguir identificar als dos presumptes traficants de droga, els quals estaven acumulant més quantitat de droga que pretenien vendre durant les festes de nadal.

Una vegada els policies encarregats del cas adscrits al Grup de Policia Judicial pertanyents a la Comissaria de Districte Nord d'Alacant van obtindre les proves pertinents van procedir a l'entrada i registre dels dos domicilis, donats suport pel G.O.R. (Grup Operatiu de Resposta) de la mateixa comissaria.

En els registres els agents investigadors van trobar diverses caletes (buits on els delinqüents oculten la droga) dins dels habitatges, on es van confiscar de prop de mig quilo de speed, més de mig quilo de cocaïna, més d'un quilo de substància de tall que serveix per a adulterar la droga i traure més quantitat i xicotetes dosis d'èxtasis, metamfetamina, al costat de gran quantitat d'utensilis per a adulteració i distribució.

Els agents van detindre als dos presumptes traficants de droga de 45 i 60 anys, de nacionalitat espanyola, els quals van ser posats a la disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia d'Alacant sent decretat el seu ingrés a la presó.

Operació contra els narcopisos

En una altra operació contra els narcopisos a la ciutat d'Alacant, duta a terme pels mateixos agents investigadors, els quals han desmantellat un punt negre de venda de droga en la zona nord d'Alacant. En aquest operatiu els policies han detingut a set persones de 17 i 54 anys de nacionalitat espanyola i nigeriana, on s'ha confiscat d'heroïna, cocaïna en base, balances, i multitud d'efectes per a la venda i la distribució de la droga.

Tots ells van passar a disposició judicial del Jutjat en Funcions de Guàrdia d'Alacant.

Pujar