5 de juliol de 2020 5/7/20

Detingut un jove a Alacant després d'agredir a un altre amb una navalla per tirar petardos

Detingut un jove a Alacant després d'agredir a un altre amb una navalla per tirar petardos - (foto 1)

    Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat d'Alacant a un jove de 19 anys per agredir a un altre amb una navalla al qual cause una ferida en el costat i per la qual va haver de ser atés a l'Hospital provincial. Els fets van ocórrer durant aquest cap de setmana en la zona Nord de la ciutat d'Alacant.

    L'agressor va recriminar a la mata que haguera llançat uns petards molt prop d'on es tots dos es trobaven. D'aquesta forma va començar una discussió i en transcurs de la mateixa el detingut presumptament, va traure una navalla i va arremetre contra la víctima, a la qual va causar un tall en el costat, per a acabar tirant-la al sòl i fent que aquest es colpejara el cap fortament amb la vorera. Amb l'ajuda d'un conegut l'agredit va poder fugir de lloc i sol·licitar l'auxili d'una patrulla de la Policia Nacional que es trobava pròxima al lloc dels fets.

    Els policies van sol·licitar la presència d'una ambulància que va assistir al ferit i el va traslladar a l'Hospital d'Alacant, on va ser atés necessitant diversos punts de sutura. Gràcies les indicacions de la mata els agents van localitzar a l'agressor que es trobava a escàs metres i romania en el lloc del succés, procedint a la seua detenció. El detingut, acusat d'un delicte de lesions, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

    Pujar