4 de desembre de 2020 4/12/20

Detingut per assestar 13 punyalades al seu company de pis a Alacant

Detingut per assestar 13 punyalades al seu company de pis a Alacant - (foto 1)
  • El ferit va fugir del domicili i va eixir al carrer on va trobar a una dotació de la Policia Nacional als qui va demanar ajuda

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat d'Alacant a un jove de nacionalitat marroquina que acabava de discutir amb el seu company de pis, al qual va assestar 13 punyalades. Una de les punyalades va perforar el pulmó dret de la víctima.

Una dotació de la Policia Nacional que patrullava per la zona Nord de la ciutat d'Alacant va ser requerida per un jove ensangonat que a penes podia ja caminar. Com va poder va comptar als policies que moments abans havia discutit amb el seu company de pis i est li havia agredit amb un ganivet. Els agents li van prestar una primera assistència tapant les seues ferides i van sol·licitar ajuda mèdica, una unitat del SAMU es va personar en el lloc per a estabilitzar al ferit i traslladar-los a l'Hospital General d'Alacant.

Mentre una dotació romania amb el ferit, diversos agents es van personar en el domicili on s'havia quedat el presumpte agressor. Fins a la porta de l'entrada de l'habitatge arribava una fina reguera de sang. L'agressor no va oposar resistència i es va entregar als policies no volent donar més explicacions del succeït.

El ferit es troba ingressat a l'Hospital General després de ser intervingut quirúrgicament i evoluciona favorablement.

El detingut de 21 anys d'edat ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant acusat d'un presumpte delicte d'Homicidi en grau de temptativa.

Pujar