elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís urgeix a Luis Barcala que complisca la seua paraula i convoque el Consell Social per a donar compte dels projectes europeus per Alacant

  • Natxo Bellido: "L'alcalde, a part de reivindicar al Govern Central participar en la gestió dels Fons Europeus, hauria de predicar amb l'exemple i explicar els projectes de l'Ajuntament en el Consell Social"

El Grup Municipal de Compromís denuncia l'actitud incoherent i "tramposa" de l'alcalde Lluís Barcala en les seues reivindicacions davant el Govern de l'Estat i la seua forma d'actuar en relació a la gestió dels Next Generation.

El portaveu municipal, Natxo Bellido, es refereix a les dures declaracions d'ahir a Madrid, en un espai no massa adequat per a aquest tipus de declaracions com és Fitur. Per a Bellido "creiem que ja està bé de demanar, per part de Barcala, tot el que ni és capaç, ni té la voluntat de fer a l'Ajuntament. Resulta una nova actuació del bipartit deslleial amb l'oposició en la gestió dels Fons Europeus la no convocatòria de la comissió municipal creada a aquest efecte. I, sobretot, representa un nou insult de l'alcalde al Consell Social de la Ciutat davant qui es va comprometre, a proposta de Compromís, a convocar fa mesos per explicar els projectes que s'estaven preparant per a la captació de fons en aquesta extraordinària convocatòria europea".

A més, des de Compromís volen conèixer, més enllà de les manifestacions d'interès, quins són els projectes que s'han presentat o es projecten presentar des de l'administració local alacantina. "Volem saber si realment s'ha fet la feina, quins dels projectes aportats per Compromís i les conclusions de les reunions mantingudes a l'efecte amb la Generalitat Valenciana".

Pujar