4 de desembre de 2020 4/12/20

Compromís reclama incloure la construcció d'un centre comunitari a Sant Gabriel en els pressupostos 2020

Compromís reclama incloure la construcció d'un centre comunitari a Sant Gabriel en els pressupostos 2020 - (foto 1)

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha reclamat que s'incloguen en els pressupostos municipals la construcció del centre social i comunitari de Sant Gabriel, una infraestructura pendent que ja té el projecte realitzat mancant executar-lo.

    Natxo Bellido,portaveu de la coalició, ha destacat que “és el moment d'escometre infraestructures pendents a la ciutat, ara que el Partit Popular ha heretat una bona situació econòmica. Per això volem saber si el centre comunitari de Sant Gabriel, promés en campanya electoral, el mes de maig pel senyor Barcala, s'executarà en els pròxims pressupostos municipals o és un altre dels barcalaanuncis als quals ens té acostumats l'alcalde i que mai arriben a cap lloc”.

    Des de Compromís insisteixen que es tracta de la rehabilitació i condicionament de l'antic col·legi de Sant Gabriel, un espai que en la seua planta baixa alberga hui dia el centre de majors del barri, i que ja compta amb un projecte, mancant que es comencen a executar les obres, promeses en 2019.

    Aquest és un dels projectes que en el pressupost del passat 2019 es va incloure amb una partida d'1 euro amb la promesa d'incloure en inversions financerament sostenibles el milió d'euros necessari per a la seua rehabilitació, encara que hui dia, i malgrat que compta amb un projecte viable, no s'han executat cap de les actuacions per a convertir l'antic col·legi de Sant Gabriel en un nou centre social i comunitari per a aquest barri d'Alacant. La coalició s'uneix així a una demanda històrica dels veïns i veïnes de la zona que reclamen aquesta instal·lació des de fa anys.

    Pujar