30 de setembre de 2020 30/9/20

Compromís proposa revitalitzar les àrees industrials i recuperar el Centre d'Oficis com a centre de formació especialitzada

  Sonia Tirado, candidata a l'Ajuntament d'Alacant per Compromís, ha reivindicat la importància de revitalitzar els polígons industrials de la ciutat i a més ha advocat per recuperar el Centre d'Oficis per a oferir formació en riscos laborals i en els perfils professionals més demandats per les empreses.

  La candidata de Compromís, ha afirmat que “cal recuperar aquest espai, que ara pertany a la Generalitat, per a la ciutat amb dos objectius fonamentals, d'una banda oferir formació especialitzada a les persones desocupades per a augmentar la possibilitat de trobar una ocupació estable i de qualitat i per una altra ajudar les empreses a trobar els perfils professionals que necessiten”.

  Compromís ha inclòs dins del seu Pacte per Alacant per a reivindicar inversions a València i Madrid s'inclourà la cessió d'aquest centre perquè faça formació especialitzada en Prevenció de Riscos Laborals i seguretat laboral i en aquelles famílies professionals que les empreses més estan demandant- “Tot això en col·laboració amb l'Ajuntament d'Alacant, amb el teixit empresarial i amb les organitzacions socials, i amb l'objectiu últim de generar ocupació estable i de qualitat a la nostra ciutat”, ha afirmat Tirado.

  D'altra banda, respecte a les àrees industrials, Compromís ha proposat l'elaboració d'un Pla Pluriennal d'Inversions per a la millora de les àrees industrials i treballar en col·laboració amb la conselleria d'Economia en l'aplicació de la llei d'Indústria de la Generalitat Valenciana.

  “Les àrees industrials d'Alacant necessiten l'impuls definitiu per part de l'administració local després de tants anys d'abandó i de promeses incomplides. Un impuls que faça d'elles un espai atractiu per a la implantació de noves empreses i també per a la consolidació del nostre teixit productiu, generant llocs de treball estables i de qualitat”, ha conclòs Tirado.

  Pujar