2 de desembre de 2020 2/12/20

Compromís proposa mesures urgents per al pagament de costos estructurals al comerç d'Alacant

Compromís proposa mesures urgents per al pagament de costos estructurals al comerç d'Alacant - (foto 1)
  • La coalició proposa una bateria de mesures en les quals s'inclou també una plataforma per a la venda a domicili amb el comerç d'alimentació i la comunicació amb les associacions de comerciants

El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha plantejat una bateria de mesures per a ajudar al comerç local durant l'alerta sanitària i la crisi econòmica derivada.

En aquest sentit, Natxo Bellido, portaveu de la coalició, ha reclamat "mesures urgents per a ajudar en el pagament dels costos estructurals als comerços, ja que fa setmanes que no poden obrir i si no tenen este suport difícilment podran tornar a alçar la persiana quan passe el confinament".

D'altra banda, la coalició porta reivindicant des de fa més d'una setmana la posada en marxa d'una eina que permeta impulsar en el comerç d'alimentació la venda a domicili a través d'una plataforma que combine atenció telefònica i digital.

"També exigim al bipartit de PP i Ciudadanos un mínim de sensibilitat, de comunicació i d'empatia amb les associacions de comerciants, que encara no han rebut una trucada ni de l'alcalde ni de l'equip de govern", ha reclamat Bellido.

Pujar