19 de gener de 2021 19/1/21

Compromís proposa que es cancel·len les taxes dels mercats municipals durant la quarantena

Compromís proposa que es cancel·len les taxes dels mercats municipals durant la quarantena - (foto 1)

  El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha reclamat que s'estudie la cancel·lació de les taxes dels mercats municipals mentre duren aquests dies de quarantena.

  Natxo Bellido, portaveu de la coalició ha explicat que “l'Ajuntament d'Alacant està estudiant tota una sèrie de mesures fiscals per a ajudar als sectors que aquests moments l'estan passant malament, un d'ells són els llocs dels mercats municipals perquè malgrat estar oberts estan passant per una situació òbviament complicada”.

  En aqueix sentit, des de Compromís recull la demanda dels placers dels Mercats Municipals, que malgrat estar oberts aquests dies per a donar servei a les compres de la ciutadania, s'han reduït molt les vendes per la menor afluència de persones i sobretot pel tancament dels negocis de restauració.

  D'altra banda, des de Compromís, han demanat a l'Alcalde de la ciutat, Luis Barcala, que se sol·licite a la UME la desinfecció del Mercat Central i la resta instal·lacions de mercats municipals, una mesura que ja s'ha realitzat en altres ciutats com València o Castelló.

  Aquestes mesures s'uneix a la bateria de mesures que Compromís està llançant durant aquests dies per a fer front a les necessitats de les crisi socioeconòmica provocada pel Covid-19 a la nostra ciutat.

   

  Pujar