2 de desembre de 2020 2/12/20

Compromís preguntarà en el ple per la situació dels 67 treballadors d'acció social als quals se'ls acaba el contracte a 31 de desembre

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant preguntarà en el pròxim ple sobre els 67 tècnics de reforç per a la regidoria d'Acció Social que van ser contractats amb ajudes de la Conselleria de Polítiques Inclusives i que a 31 de desembre acaben els seus contractes.

    Des de la coalició afirmen que són tècnics imprescindibles en una regidoria que està totalment saturada i que acumula retards de més de 8 mesos a donar cita i dos anys a aconseguir una valoració de dependència.

    “Després de reunir-nos amb els sindicats i tècnics de l'àrea creiem que hem de sumar esforços perquè aquestes persones seguisquen en el seu lloc a 1 de gener. Tenim uns serveis socials totalment empobrits per la mala gestió de la dreta i no podem assumir a la ciutat d'Alacant en més retallades en una cosa essencial com són els serveis socials”, ha destacat Rafa Mas, regidor de Compromís.

     

    Pujar