21 de novembre de 2019 21/11/19

Compromís exigeix que es torne a posar en marxa la mesa antidesnonaments de l'Ajuntament

  El grup municipal de Compromís ha instat al bipartit de dretes de PP-Ciutadans, de tornar a posar en marxa la mesa Antidesnonaments per a tindre un instrument de coneixement i gestió de l'actual repunt dels llançaments en casos de lloguer.

  "Desgraciadament el drama dels desnonaments no ha acabat i ens continuem topant amb situacions d'urgència que afecten famílies amb menors que són desallotjades d'habitatges de lloguer sense tindre capacitat, ni recursos per a accedir a alternatives habitacionals", ha afirmat Rafa Mas, portaveu adjunt de Compromís.

  Des de la coalició han insistit que els desnonaments de lloguers són la nova realitat de l'emergència habitacional, a la qual Alacant no pot respondre a causa de la inexistent política d'habitatge social de la dreta. Però a més, segons la formació, “el bipartit semblen no tindre els desnonaments en la seua agenda política i institucional, malgrat ser un dels més greus problemes de futur al qual ens enfrontem en el curt i llarg termini".

  "La mesa ha de reactivar-se ja, estar liderada des de la regidoria d'Acció Social i han d'estar presents els grups municipals, tècnics i entitats socials i plataformes que treballen en l'àmbit dels desnonaments. Aquesta mesa serà un instrument de comunicació i coneixement de les emergències i de coordinació de la resposta que s'ha de donar a les famílies per a garantir-los una solució habitacional que els permeta abordar amb major seguretat el seu futur i l'adopció d'una altra sèrie de mesures d'inclusió social”, ha insistit Mas.

   

  ocultar
  Compromís exigeix que es torne a posar en marxa la mesa antidesnonaments de l'Ajuntament
  Pujar