17 de gener de 2021 17/1/21

Compromís demanarà una reunió de l'Oficina Municipal d'Emergència

    Compromís per Alacant ha reclamat que es convoque una reunió de l'Oficina Municipal d'Emergència Social (OMES) per a posar al dia als grups polítics sobre les actuacions d'aquesta oficina i les previsions d'aquesta.

    En aquest sentit Rafa Mas, regidor de la formació progressista, ha destacat que és imprescindible conéixer la situació de la OMES, ja que “temem que es desmantelle per part de Julia Llopis, la regidora d'Acció Social, tal com ja ha fet amb el pavelló de Florida Babel habilitat per a les persones sense llar”.

    Des de Compromís volen conéixer de primera mà el seguiment de quantes persones s'han atés, quines prestacions s'estan donant i si per fi s'estan coordinant amb el teixit social de la ciutat. Però també consideren imprescindible saber quines alternatives residencials estan plantejant per a les persones sense llar davant el tancament del pavelló de Florida Babel i més ara que s'ha abandonat el projecte Housing First per a les persones sense llar.

    Mes també ha reclamat la importància de les entitats de la ciutat que durant aquests mesos han repartit aliments entre les famílies vulnerables. “Volem saber també que locals ha posat l'Ajuntament a la disposició de les entitats perquè puga fer el seu repartiment, ja que el dia de hui estan col·lapsades pel volum d'aliments que han de gestionar i volum de persones que han d'atendre”, ha conclòs Mas.

    Pujar