8 d’agost de 2020 8/8/20

Compromís critica que es perden els llocs tradicionals de torrons del Mercat Central

Compromís critica que es perden els llocs tradicionals de torrons del Mercat Central - (foto 1)

  Compromís ha criticat que els comerços tradicionals de torró adossats al Mercat Central hagen perdut la concessió després de diverses generacions gestionant els quioscos.

  Com ha explicat Natxo Bellido, portaveu de Compromís, “el bipartit de les dretes torna a mostrar la seua insensibilitat amb el comerç tradicional, el de tota la vida, i per això ha canviat les regles de joc dels llocs de torró que hi ha adossats al Mercat Central perquè siguen uns llocs molt més accessibles per a franquícies i per a posar nous vetlladors”.

  El canvi suposaria que aquests comerços que han format part de l'estampa del Mercat Central des de fa diverses generacions donen pas a empreses de franquícies molt allunyades del seu ús tradicional. “Una vegada més el govern d’Alacant, la dreta prefereix un model de franquícies a un model de comerç tradicional de tota la vida, aqueix que genera ocupació de qualitat, que dóna vida als nostres barris i que en aquest cas genera valor afegit a un espai emblemàtic de la nostra ciutat”.

  Però a més des de la coalició han criticat que durant aquest procés no s'ha informat de manera correcta als llocs que “des de fa molts anys moltes generacions i amb molta tradició darrere estaven ocupant aqueix espai singular a la ciutat d'Alacant”.

  D'altra banda, la coalició també insisteixen a conéixer si el bipartit té alguna alternativa per a oferir a aquests comerciants.

   

  Pujar