19 d’octubre de 2020 19/10/20

Compromís per Alacant denuncia la brutícia i falta de manteniment en la muralla per als vianants del Castell de Santa Barbara

Compromís per Alacant denuncia la brutícia i falta de manteniment en la muralla per als vianants del Castell de Santa Barbara - (foto 1)
  • Rafa Mas: “És una vergonya la falta de compromís i dedicació que té el govern municipal amb el patrimoni d'Alacant”

MÉS FOTOS
Compromís per Alacant denuncia la brutícia i falta de manteniment en la muralla per als vianants del Castell de Santa Barbara - (foto 2)
Compromís per Alacant denuncia la brutícia i falta de manteniment en la muralla per als vianants del Castell de Santa Barbara - (foto 3)

El grup Municipal de Compromís ha denunciat la brutícia, estat d'abandó i falta de manteniment de la muralla que dóna accés per als vianants al Castell de Santa Bàrbara, un dels enclavaments turístics i històrics més importants de la ciutat.

“El govern de dretes a la ciutat Alacant està obstinat a convertir Alacant la ciutat més bruta de l'Estat, no hi ha hagut pla de reforç aquest estiu en els barris, que estan plens de brutícia, i ara a sobre tambien ens adonem que vol afonar la imatge turística de la ciutat. La muralla del Castell està plena de brutícia, d'enderrocs i de grafitis; li falta manteniment i vigilància”, ha denunciat Rafa Mas, regidor de Compromís.

En aquest sentit, des de la coalició han recordat que el Castell és un dels principals reclams turístics de la ciutat i aquesta muralla un dels passos per als vianants més interessants per a accedir al principal monument d'Alacant. Això cobra més importància si cap enguany, des que el pàrquing del Castell es va tancar, l'accés per l'ascensor es troba també tancat i les llançadores per a pujar mai van arribar a posar-se en funcionament. A més, la formació progressista ha recordat que l'última actuació en aquesta muralla és de fa menys d'un any amb quasi 100.000 euros de pressupost, i l'estat actual és lamentable.

“És una vergonya la falta de dedicació i compromís que té aquest equip de govern amb la seua pròpia ciutat i el seu patrimoni històric i cultural”, ha conclòs Mas.

Pujar