24 de febrer de 2020 24/2/20

Bellido: “Manresa reaccione, deixe de ser esclau dels enganys de l'Alcalde i posem-nos a treballar per a tindre com més prompte millor una direcció estable en el Teatre Principal”

Bellido: “Manresa reaccione, deixe de ser esclau dels enganys de l'Alcalde i posem-nos a treballar per a tindre com més prompte millor una direcció estable en el Teatre Principal” - (foto 1)
  • Compromís reclama que s'accelere el procés d'elecció de direcció del Teatre Principal i acabar amb la direcció interina de Padilla

Natxo Bellido, portaveu el grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha instat al regidor de Cultura, Antonio Manresa, a accelerar els tràmits per a elegir nou director del Teatre Principal d'Alacant.

Des de la coalició ironitzen que és més difícil acabar en la situació de direcció interina de de la senyora Padilla del Teatre Principal que traure una investidura a Madrid. I han emplaçat a Manresa a avançar i donar estabilitat a aquesta institució tan important per a la ciutat d'Alacant.

D'altra banda, des de Compromís han instat al regidor a cooperar amb la Generalitat Valenciana per a tirar avant el concurs per a elegir la nova direcció i a “deixar de ser esclau dels enganys del senyor Barcala que el que vol és manejar-lo perquè la senyora Padilla continue de directora interina durant tot el mandat”.

Però a més, des de la coalició afirmen que entenen que "des de la Conselleria de Cultura s'hagen cansat d'esperar alguna resposta del Sr. Manresa, que ha mostrat una actitud clarament obstruccionista des de l'inici del procés de selecció. Des de Compromís exigim que, bé siga el Sr. Barcala o el Sr. Manresa, s' obliden dels seus lios interns i treballen per acabar amb la situació d'interinitat que perjudica greument a l'estabilitat d'esta institució cultural. Així mateix, emplacem al bipartit a assumir el deute pendent del Teatre pròxim al milió d'euros, per a sanejar els comptes de la institució, tal i com se va comprometre amb els altres socis del Principal".

En resumen, en paraules de Bellido "instem al bipartit de dretes a deixar de ser un problema per a la cultura d'esta ciutat, i a posar-se a treballar des de la lleialtat institucional".

Pujar