elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alacant eixirà als carrers el pròxim 29 de novembre en defensa del clima

Alacant eixirà als carrers el pròxim 29 de novembre en defensa del clima
  MÉS FOTOS
  Alacant eixirà als carrers el pròxim 29 de novembre en defensa del clima - (foto 2)

  El divendres dia 29 de novembre està convocada una manifestació per a exigir unes accions després de la declaració institucional d'emergència climàtica que es va donar a Alacant i que, passats uns mesos, se segueix sense prendre mesures per a mitigar els efectes d'aquesta.

  Des de Fridays For Future Alacant, organitzadora de l'esdeveniment, es fa una crida a tots els ciutadans perquè acudisquen aquest divendres a les 19:00h en l'avinguda General Marvá (escales de l'IES Jorge Juan), on donarà principi una manifestació que acabarà en la Plaça de l'Ajuntament amb la col·laboració de més de quinze col·lectius.

  S'exigeix una major consideració per a explicar que el planeta no serà habitable en poc més de 150 anys. Aquestes reivindicacions s'encaminen a reduir les emissions de gas d'efecte d'hivernacle, acabar amb l'extinció de les espècies, evitar la pujada del nivell de les mars, la pujada de les temperatures de 2ºC més, la protecció dels casquets polars, extingir la tala indiscriminada d'arbres en les grans masses selvàtiques, implementar polítiques d'aigua responsables, frenar l'avanç de la desertificació... En definitiva, parar la crisi climàtica d'una vegada per sempre.

  Pujar