elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Absolt el gendre de la vídua de la CAM per falta de proves

Absolt el gendre de la vídua de la CAM per falta de proves

  L'Audiència d'Alacant ha absolt dels delictes d'assassinat i tinença il·lícita d'armes a l'acusat de matar la vídua de la CAM en un concessionari de cotxes el 9 de desembre de 2016.

  La sentència, que ha sigut notificada aquest dilluns a les parts i pot ser recorreguda en apel·lació davant la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), recull el veredicte de no culpabilitat que va emetre un jurat popular, al final del judici, el passat 10 de novembre.

  La resolució declara provat que la víctima “va ser disparada per una persona desconeguda” sobre les 18.55 hores en el concessionari de cotxes Novocar, situat a Alacant, i va morir deu minuts més tard. Mitja hora abans, entorn de les 18.25 hores, l'acusat i gendre de la vídua, Miguel López., li havia donat a la seua sogra les claus del vehicle que ella havia acudit a recollir aqueixa mateixa vesprada al concessionari. La magistrada que ha presidit el judici detalla en la sentència els arguments esgrimits pels membres del jurat per a pronunciar-se a favor del reu.

  “La primera conclusió que es pot extraure del veredicte emés pel jurat, atés que a l'acusat se li atribueix l'autoria material i directa dels dos trets que van posar fi a la vida de la víctima és que l'acusat, quan es van produir aquests trets, ja es trobava fora de les instal·lacions de Novocar”, explica.

  Segons l'argumentació del jurat, cap testimoni va veure a Miguel López. acompanyar a la seua sogra al safareig del concessionari per a recollir el cotxe. A més, la prova de parafina per a detectar en ell residus de trets va donar un resultat negatiu. Igualment, no es van trobar petjades de l'acusat ni el seu ADN en l'escenari del crim.

  Pujar