elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d'Algemesí denuncia que l'alcalde imposa la censura a la ciutadania

El PSPV-PSOE d'Algemesí denuncia que l'alcalde imposa la censura a la ciutadania
  • L’alcalde s’ha atrevit a assenyalar públicament un veí per criticar la seua gestió, en una acció que no està a l’altura ni del càrrec que ostenta ni del tarannà democràtic que se li suposa a la primera autoritat municipal

José Javier Sanchis ha assenyalat públicament a les seues xarxes socials a un ciutadà i ha afirmat que els comentaris que el ciutadà publica a les seues xarxes “estan ja en mans d’un advocat”, a mes, acusa al PSPV-PSOE de ser l’instigador de les crítiques a la seua gestió.

Sembla que a l’alcalde no li ve bé la llibertat d'expressió. Des del grup socialista ens preguntem si durà als jutjats a tot aquell ciutadà que el critique.

En paraules del Rafael Lluch,  secretari general del PSPV-PSOE d'Algemesí: “L’alcalde és incapaç de suportar la crítica i per això utilitza els advocats per fer callar a qualsevol persona que no l’aplaudisca i siga crític".

"Des del PSPV PSOE d’Algemesí no actuem com ell i no podem manar callar a cap persona, siga o no siga militant o simpatitzant de qualsevol partit, no és la nostra manera de procedir ni d'entendre la política" ha explicat Lluch.  De la mateixa manera que el secretari general local assegura que defensaran sempre "la llibertat d’expressió de tot ciutadà". I apunta que "les formes de l'actual alcalde són típiques d’actituds autoritàries i això no és el que la ciutat d'Algemesí mereix.”

Per últim, els socialistes d’Algemesí demanen a l’alcalde que no veja fantasmes on no hi han i que no acuse als socialistes de ser els instigadors de qualsevol crítica que li puguen fer a les seues xarxes. Ha d’acceptar les crítiques vinguen d’on vinguen, no ha d’amagar-se amb un victimisme dèbil, la figura d’alcalde o alcaldessa necessita lideratges forts i en aquest cas José Javier Sanchis no ho està demostrant.

Pujar