elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d'Algemesí critica que les zones verdes abandonades pel seu regidor

El PSPV-PSOE d'Algemesí critica que les zones verdes abandonades pel seu regidor
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE d'Algemesí critica que les zones verdes abandonades pel seu regidor - (foto 2)
  El PSPV-PSOE d'Algemesí critica que les zones verdes abandonades pel seu regidor - (foto 3)
  El PSPV-PSOE d'Algemesí critica que les zones verdes abandonades pel seu regidor - (foto 4)
  El PSPV-PSOE d'Algemesí critica que les zones verdes abandonades pel seu regidor - (foto 5)
  El PSPV-PSOE d'Algemesí critica que les zones verdes abandonades pel seu regidor - (foto 6)
  El PSPV-PSOE d'Algemesí critica que les zones verdes abandonades pel seu regidor - (foto 7)

  Els socialistes d’Algemesí denuncien una deixadesa per part del regidor de Parcs i Jardins de les zones verdes de la població que no són gestionades per l’empresa de manteniment.

  Veïns i veïnes han fet arribar les seues queixes per diferents canals sobre el manteniment del nou govern de les zones verdes. El nou tram del parc Salvador Castell comptava amb una zona de gespa natural i sembra que ha mort a causa de la falta de reg i cura durant les altes temperatures de l'estiu. Un altre exemple són les plantes d’acant del carrer València, recentment reformada i amb nou mobiliari urbà, que també han mort deixant una dotzena de jardineres buides i plenes de brutícia. A més, hi ha diversos arbres de nova plantació que estan en les últimes per la mala gestió del nou govern del Partit Popular amb Vox.

  “Les repetides onades de calor que hem estat patint aquest estiu per culpa del canvi climàtic deixen més que patente el necessari que és la cura, manteniment i creixement de les zones verdes de la nostra ciutat per a baixar les temperatures als nostres carrers i augmentar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Algemesí”, afirma la regidora socialista, Palma Egido, “Nosaltres deixarem una ciutat més verda i sostenible, i lamentem profundament que a aquest govern no li preocupe la nostra salut ni la dels nostres parcs”.

  L'antic equip de govern va iniciar, a més, un Pla Director d’Arbratge amb la idea d’identificar espais d’oportunitat on es puga implantar més vegetació, planificant aquests com a una infraestructura verda per disminuir la temperatura dels carrers, augmentar la infiltració de l’aigua de pluja i el nivell de fixació de CO2. Els socialistes esperen que tot aquest treball no es quede perdut en un calaix, i insten el regidor de Parcs i Jardins a posar-se a treballar i salvar les zones verdes que encara estan vives.

  Pujar