11 d’agost de 2020 11/8/20

Cs d'Algemesí es reunix amb la diputada provincial Mamen Peris per a analitzar l'escassa promoció turística del municipi

Cs d'Algemesí es reunix amb la diputada provincial Mamen Peris per a analitzar l'escassa promoció turística del municipi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs d'Algemesí es reunix amb la diputada provincial Mamen Peris per a analitzar l'escassa promoció turística del municipi - (foto 2)

  El coordinador de Ciutadans (Cs) d'Algemesí Edgar Bresó s'ha reunit amb la diputada provincial de Cs Mamen Peris “per a analitzar l'escassa promoció turística del municipi”, ha explicat alhora que ha assegurat que “la promoció del nostre municipi no és una prioritat, és una obligació”.

  En este sentit, Bresó ha concretat que “hem estudiat possibles mesures per a dinamitzar el turisme i impulsar la cultura en la ciutat”. “Tots hem de treballar perquè Algemesí, les seues festes i el seu patrimoni cultural siga un referent d'interés provincial i nacional, però tot això passa per adequar-la als nous temps i necessitats de la población”, ha advertit el coordinador de Cs, qui també ha subratllat que “les festes, que han d'atraure al turisme, també han de ser sostenibles i respectuoses amb el descans de les persones i amb els drets dels animals”.

  D'altra banda, ha detallat, “en la reunió hem desgranat l'impacte que han tingut les subvencions provincials atorgades en els últims anys”. “És necessari aconseguir que les ajudes oferides per les distintes administracions tinguen un efecte real en la vida i benestar dels algemesinenses”, ha destacat.

  Finalment, Bresó ha indicat que “Cs d'Algemesí ha començat a dissenyar accions que permetran escoltar als algemesinenses i impulsar millores en temes que, des del punt de vista de Bresó, no han sigut tractats adequadament pel govern actual”.

   

  Pujar