Castellano

Compromís insta l’alcalde de Alfondeguilla a retirar també la placa de Carlos Fabra després d’aconseguir eliminar les dos del condemnat Blasco

Compromís insta l’alcalde de Alfondeguilla a retirar també la placa de Carlos Fabra després d’aconseguir eliminar les dos del condemnat Blasco
  • La portaveu adjunta de Compromís en les Corts afirma que “gràcies a la pressió de Compromís s'han eliminat dues de les tres plaques, però exigim que es retire la de Carlos Fabra de l'edifici consistorial”

“El treball dels edils dels dos edils de Compromís a Alfondeguilla per a dignificar la política local i eliminar els noms de polítics corruptes de plaques commemoratives del municipi ha començat a donar els seus fruits. De fet, gràcies a les seues iniciatives, i a les iniciatives parlamentàries de Compromís s'han retirat les dues plaques del municipi en les quals apareixia el exconseller Rafael Blasco, condemnat per malversació”. Així ho ha manifestat la portaveu adjunta de Compromís, Mònica Àlvaro, qui ha manifestat que, tot i això, “sembla que a l'alcalde popular li resulta difícil culminar aquest treball de dignificació perquè encara manté la placa commemorativa de Carlos Fabra que està a l'interior de l'edifici consistorial”.

La responsable de Compromís, juntament amb els edils de la formació en la localitat, ha apel·lat a Salvador Ventura a retirar la placa commemorativa de Carlos Fabra i li ha recomanat que “ho faça amb la major celeritat possible, perquè s'evite passar més vergonya si Carlos Fabra acaba de nou condemnat per la nova causa per la qual se li està investigant, a més de la de frau fiscal per la qual ja va complir condemna”.

De fet, el senador Carles Mulet, ha afirmat que “el fet que l'alcalde del PP no es decidisca a retirar la placa commemorativa de Fabra de l'edifici consistorial produeix vergonya a molts veïns”.

Així mateix, des de Compromís ha interpel·lat a l'alcalde del PP i li han instat a treballar per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la població. “En el seu moment, Salvador Ventura va manifestar que no retirava les plaques perquè ell tenia altres prioritats, no obstant això segueixen pendents actuacions municipals per a millorar l'educció i la sanitat en el municipi, o per a protegir, a través d'un catàleg, el riquíssim patrimoni arqueològic i cultural boja, que podria generar activitat econòmica en la localitat”.

Pujar