Castellano

Alfondeguilla inaugura el mural ‘Sempre al nostre record’

Alfondeguilla inaugura el mural ‘Sempre al nostre record’
  • Obra de Rubén Patricio Font i Miguel Carlos Montesinos, és la primera peça d'altres obres que ompliran de color aquesta localitat castellonenca

Alfondeguilla ha inaugurat aquest matí el mural ‘Sempre al nostre record’, obra dels artistes Rubén Patricio Font i Miguel Carlos Montesinos, que està situat al carrer Major.

El mural compta amb la imatge de quatre persones d'Alfondeguilla que han formen part del patrimoni social col·lectiu. Es tracta de Rosa Galindo ‘la Chaparra’; Antonio Font ‘Caravina’; Vicent Benet ‘Foliga’ i Elvira Andrés ‘la Paellera’.

L'alcalde, Salvador Ventura, ha agraït a les famílies que hagen prestat les imatges dels seus sers estimats perquè formen part d'aquest preciós mural que ha sigut beneït pel sacerdot de la localitat, Rafael García.

Durant quatre dies, els artistes de la Vall d'Uixó han dibuixat i pintat a aquests quatre il·lustres veïns que quedaran per a la posteritat, per la labor que durant tota la seua vida han exercit en el municipi.

La inauguració s'ha dut a terme dins de la XXIV Setmana Cultural prèvia a les festes patronals en honor a San Francisco Javier i Sant Bartolomé.

Pujar