Castellano
CASTRO FESTIVAL

Alfondeguilla inaugura el Castre Festival amb una divertida comèdia

Alfondeguilla inaugura el Castre Festival amb una divertida comèdia
  • El Pont de l’Aigua serà l'espai triat per a l'actuació prevista per al dissabte a la nit

Alfondeguilla va inaugurar ahir la sisena edició del Castre Festival, el Festival dels Arts al Voltant del Castell de Castro, i ho va fer amb una divertida comèdia de ‘Paraula de bufó’ de la companyia Fardatxo Fardatxo d'Aragó en la qual els riures van fer ressonar la plaça de la Diputació.

El riure com a font de llibertat, amb la qual tots som iguals, un espai àcrata que defensa el bufó per a riure's de si mateix i dels altres.

Organitzat per CeBe Muntatges Teatrals, Castro Festival enguany compta amb la presència de companyies de Colòmbia, Mèxic, Alemanya, però també d'Aragó,  Catalunya i la Comunitat Valenciana.

Palabra de bufón
Palabra de bufón

Encara que aquest festival artístic té el seu origen a Alfondeguilla, municipi que acull en el seu terme l'emblemàtic castell de Castro, s'ha anat estenent a altres poblacions pròximes i enguany arriba també a Xóvar i Artana.

La novetat d'enguany serà l'estrena de la divertida ‘Festa de l’aigua’, a càrrec de Trévol Teatre (Elx), que tindrà lloc a Alfondeguilla durant la jornada final, i per a la qual es recomana acudir amb vestit de bany o roba que no importe banyar. Com ha sigut habitual en aquestes últimes edicions, una de les representacions tindrà lloc en el bell paratge del Pont  de l’Aigua, d'aquesta mateixa localitat.

Dissabte 5 d'agost

11.00 hores. Exposició de titelles, per LAPinzón (Colòmbia). Parc Avinguda Betxí

12.00 hores. Taller de tíreres de silueta, per LaPinzón (Colòmbia). Edifici Multifuncional d'Alfondeguilla

22.30 hores. ‘Mai plou al gust de tots’, per Xarop Teatre (Castelló). Pont de l’Aigua d'Alfondeguilla

Diumenge 6 d'agost

12.00 hores. ’Festa de l’aigua’, per Trévol Teatre (Elx). Plaza Diputació

20.00 hores. ’Banan’o’branca’, per Ahuma Productions (Alemanya). Plaza Diputació

Pujar