Castellano

Bon acolliment de les ajudes de 150 euros per a material escolar per als alumnes del CEIP Castro d'Alfondeguilla

Bon acolliment de les ajudes de 150 euros per a material escolar per als alumnes del CEIP Castro d'Alfondeguilla
  • El termini per a presentar-les acaba el 30 de setembre i l'Ajuntament ha convocat una xarrada per a informar els pares i mares sobre com tramitar-la

L'Ajuntament d'Alfondeguilla ha començat a rebre les sol·licituds dels pares i les mares dels alumnes matriculats en el CEIP Castro per a acollir-se a les ajudes de 150 euros per a material escolar.

L'alcalde de la localitat, Salvador Ventura, ha assegurat que el “acolliment està sent molt positiva entre les famílies”. Cal destacar que aquesta ajuda està dirigida a tots els alumnes matriculats en el col·legi públic d'Alfondeguilla, visquen o no en el municipi, amb la finalitat de “promoure que el CEIP Castro continue en marxa perquè és fonamental per a frenar la despoblació”.

Així cada alumne podrà optar a una ajuda de 150 euros per a adquirir material escolar com a material d'higiene per a educació infantil, llibres de lectura, estotjos i sabatilles d'esport.

D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Alfondeguilla ajuda a les famílies amb xiquets escolaritzats en el col·legi públic d'aquesta localitat castellonenca per a fer front a la ‘tornada al col·le’.

Les famílies que encara no hagen fet la sol·licitud tenen de temps fins al 30 de setembre. No obstant això, amb l'objectiu d'aconseguir que el màxim nombre d'alumnes es beneficien d'aquestes ajudes, l'Ajuntament d'Alfondeguilla ha organitzat una xarrada informativa per al dimarts 5 de setembre a les 19.00 hores en l'edifici multifuncional.

Pujar