21 de setembre de 2020 21/9/20

Alexis Marí: “Ciutadans sempre treballarà per a donar estabilitat i sentit comú”

    “Ciutadans sempre treballarà per a donar estabilitat i sentit comú i el que més em preocupa és que les crisis internes dels partits polítics generen inestabilitat i inseguretat a la Comunitat Valenciana”. Així s'ha pronunciat el síndic de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes, Alexis Marí, preguntat per la situació que travessa el PSOE, després de la junta de síndics. Marí ha rebutjat valorar qüestions internes d'altres formacions polítiques i ha advocat per “esperar a veure com es desenvolupen els esdeveniments”, però ha comentat que “aquest no és el millor clima per a avançar”.

    “El que més em preocupa és que sembla que l'acord del Botànic no és un projecte de futur i que no és un projecte estable. Oferir aquest espectacle, tenint en compte el *hartazgo dels ciutadans, no ajuda”, ha afegit el portaveu parlamentari de Ciutadans, qui ha recordat que “C’s va tendir la mà al PSPV perquè poguera governar tranquil·lament, sense dependre de Compromís, que és un partit nacionalista i que té independentistes declarats en el partit i en el Consell”. Preguntat pels periodistes si va a tornar a tendir la mà al president Puig, Alexis Marí ha assegurat que “no cal avançar-se als esdeveniments”, però ha destacat que “un Govern sustentat per Compromís i Podem és incompatible amb Ciutadans”.

    Respecte a la junta de síndics, ha avançat que dilluns que ve es realitzarà un ple extraordinari per a decidir els ponents que defensaran el dimarts en el Congrés dels Diputats la reforma de l'Estatut d’Autonomia.

    Pujar