elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alerta aquest dilluns a València per fortes tempestes acompanyades de calamarsa

Alerta aquest dilluns a València per fortes tempestes acompanyades de calamarsa
  • Les pluges torrencials que van afectar a Castelló aquest cap de setmana arribaran hui a València

La província de València està aquest dilluns en alerta groga per fortes tempestes acompanyades de calamarsa. L'alerta serà de nivell groc i estarà activa des d'aquest dilluns cap a les 13:00 i fins les 22:00 a l'interior nord i sud de la província.

La calamarsa podria tornar a caure a la Comunitat Valenciana després d'un dissabte de tempestes històriques en la província de Castelló, amb una pedregada que no es veia des de feia més d'un segle, tal com els va explicar elperiodic.com.

Per la resta, per a aquest dilluns, a la Comunitat Valenciana ens despertem amb intervals ennuvolats, tendint a partir de migdia a cel ennuvolat amb xàfecs i tempestes a l'interior de València, que podran ser localment fortes, i sense descartar de manera ocasional en altres zones de l'interior de la comunitat.

Les temperatures mínimes aniran en ascens en la meitat septentrional i sense canvis a la resta; les màximes baixaran en zones de l'interior, més accentuat a València, i sense canvis a la resta.

Per aquest dimarts, cels clars en general sense descartar que puga deixar algun ruixat ocasionalment amb tempesta a l'interior nord de Castelló. Nuvolositat baixa matinal a l'interior de València.

Les temperatures mínimes no patiran canvis significatius: les màximes aniran en ascens, que pot ser localment notable a l'interior de València.

Pujar