elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Vuelve a sentirlo”, nova campanya d'agraïment d'Alcalà-Alcossebre a la fidelitat turística

“Vuelve a sentirlo”,  nova campanya d'agraïment d'Alcalà-Alcossebre a la fidelitat turística
  • L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre basa la campanya a rememorar les connotacions positives del municipi a través dels seus paisatges, monuments i tradicions

MÉS FOTOS
“Vuelve a sentirlo”,  nova campanya d'agraïment d'Alcalà-Alcossebre a la fidelitat turística - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, a través de la Regidoria de Turisme, posa en marxa una nova campanya de promoció del municipi, com a destinació turística. La iniciativa s'ha presentat avui en roda de premsa i, tal com ha destacat l'edil de Turisme, Selene Blázquez, “enguany l'objectiu immediat de la campanya “Alcalà-Alcossebre, Vuelve a Sentirlo” no és directament atreure visitants al nostre municipi sinó agrair a tots els que, en algun moment de les seues vides ens han visitat i han gaudit de les nostres platges, els nostres paisatges i els nostres monuments, en definitiva, de la màgia d'Alcalà-Alcossebre”. Tot i la conjuntura complicada que suposa la pandèmia sanitària, les dades d'ocupació turística recollits en 2020 i en el que portem de 2021 (en aquest mes de juliol se situen en el 74%) demostren que els visitants aposten per la localitat per a passar les seves vacances i que ofereix totes les garanties de seguretat Una altra dada que ha impulsat a desenvolupar aquesta campanya d'agraïment ha estat comprovar la bona reputació de la qual gaudeix el municipi com a destinació turística. En aquest sentit, a través de diferents enquestes recollides durant la redacció del Pla Estratègic de Turisme 2021-2024, s'ha comprovat la valoració molt positiva que cullen qüestions com el contacte amb la naturalesa, l'extensió de les platges o, en definitiva que “som un municipi considerat com a tranquil i per a gaudir en família, un petit paradís que compartim amb tots els que ens visiten i que volem que sentin com a seu”, ha destacat la regidora.

La campanya serà present en diferents suports promocionals: tanques publicitàries i cartells, campanyes en premsa escrita, falques de ràdio i espots en televisió. La presència en xarxes socials es realitzarà a través dels canals oficials de Turisme Alcalà-Alcossebre en Facebook, Instagram i Twitter. A més, l'espot central de la campanya, que té un durada de 5 minuts, podrà veure's en les xarxes socials de l'Ajuntament, en concret el canal de Youtube municipal, i es projectarà als cinemes d'estiu de Alcosssebre, en les sessions de les 22.15h del pròxim cap de setmana i durant les festes patronals.

Pujar