27 de maig de 2020 27/5/20

El vial Alcalà-Alcossebre, la nova vorera de la zona Campament i la repavimentació de la plaça Joan Vilanova es finançaran amb el Pla 135

El vial Alcalà-Alcossebre, la nova vorera de la zona Campament i la repavimentació de la plaça Joan Vilanova es finançaran amb el Pla 135 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El vial Alcalà-Alcossebre, la nova vorera de la zona Campament i la repavimentació de la plaça Joan Vilanova es finançaran amb el Pla 135 - (foto 2)
  El vial Alcalà-Alcossebre, la nova vorera de la zona Campament i la repavimentació de la plaça Joan Vilanova es finançaran amb el Pla 135 - (foto 3)

  El ple de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre aprovarà demà la inclusió del municipi en el Pla 135 d'Ajudes als Municipis de la Diputació Provincial. Aquesta ajuda suposa, per al municipi, una aportació econòmica de 125.000 euros, dels quals 90.000 es destinen a inversions i la resta a despesa corrent. Les inversions a què es destinen són l'adequació del vial Alcalà-Alcossebre, la repavimentació de la plaça Juan Vilanova d'Alcalà i la construcció d'una nova vorera i instal·lació de nova il·luminació en el camí L'Atall a la zona Campament d'Alcossebre. L'Alcalde Francisco Juan ha explicat que "es tracta d'obres prioritàries per al nostre municipi i, en alguns casos, ens han arribat fins i tot a través de propostes dels nostres veïns".

  En el cas de la adequació del vial Alcalà-Alcossebre, és la tercera actuació que es realitza en aquest vial que discorre per l'antiga Nacional 340 i que es registra una alta densitat de vehicles. En les anteriors actuacions, s'ha millorat la connexió amb la rotonda d'Alcossebre i, en el segon, es va millorar un tram del vial. En aquesta tercera actuació s'actua sobre més de 5 quilòmetres, amb un pressupost de 41.993 euros. La repavimentació de la plaça Juan Vilanova, amb un pressupost de 26.998 euros, s'inscriu en una millora global de la plaça, en la qual també es renovarà el sanejament. La nova vorera a la zona Campament d'Alcossebre completa les obres de condicionament i seguretat viària realitzades l'any passat, que van incloure la construcció d'un carril bici. Ara es construirà la zona de pas per a vianants i s'instal·laran 12 nous pals de llum que milloraran la il·luminació.

  L'Alcalde Francisco Juan ha destacat i agraït "l'esforç de la Diputació Provincial per estar a prop dels municipis, a través d'aquestes ajudes econòmiques que permeten ampliar inversions destinades a millorar la qualitat de vida dels ciutadans".

  La Finestra de la Diputació de Castelló

  La Finestra de la Diputació de CastellóEntrar en el especial
  Pujar