25 de setembre de 2020 25/9/20

Torna la música clàssica amb Alcossebre En-cant, del 13 al 19 de juliol

Torna la música clàssica amb Alcossebre En-cant, del 13 al 19 de juliol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Torna la música clàssica amb Alcossebre En-cant, del 13 al 19 de juliol - (foto 2)
  Torna la música clàssica amb Alcossebre En-cant, del 13 al 19 de juliol - (foto 3)
  Torna la música clàssica amb Alcossebre En-cant, del 13 al 19 de juliol - (foto 4)

  Una nova edició d'Alcossebre En-cant torna a marcar el pols de la programació cultural de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre durant el mes de juliol. El festival, que se celebra des de l'any 2012, suposa convertir diferents punts d'Alcalà i Alcossebre en auditoris amb actuacions de música clàssica de gran nivell i, en el cas d'aquest any, concerts que s'han pogut escoltar a l'Auditori Nacional de Madrid. Les entrades tenen un import de 3 euros i de 15 en el cas de tot el festival. Tota la recaptació va a parar a un fi benèfic: l'ONG Acción contra el Hambre. Les entrades es poden adquirir des d'una hora abans de cada concert, en el mateix lloc de la representació.

  L'important èxit aconseguit l'any passat amb la representació de l'òpera còmica L'Elisir d'Amore de Donizetti ha fet possible comptar amb una nova òpera, en aquest cas, l'actuació-assaig de Les Noces de Fígaro de Mozart, el dijous 19 de juliol, a les 20.00h, a l'Espai d'Oci d'Alcalà, a càrrec de l'orquestra i cor Amics de l'Òpera de Castelló i sota la direcció de Josep Gil i Rafael Lloret. La regidora de Cultura, Maria Agut, ha insistit que "com l'any passat, suposa una oportunitat única per als nostres veïns poder gaudir d'una representació amb tanta qualitat musical".

  El programa consta de cinc actuacions començant el divendres 13 de juliol amb el concert comentat Schubert Quintet La Trucha a càrrec de Mediterranean String Trio, a les 20.00h al Centre de Jubilats Sant Benet de Alcossebre. En el mateix escenari, el dissabte 14 de juliol a les 20.00h, concert comentat de Cançó Francesa a càrrec d'Elisabeth Poirel i Laetitia Federici i el dilluns 16 de juliol, a les 20.00h, concert de Piano Llatí per Pascual Gimeno, amb composicions pròpies. El dimarts 17 de juliol, a les 20.00h, Gala lírica d'homenatge al compositor Leonard Bernstein, amb peces de Candide i West Side Story i el dimecres 18, a les 22.00h, al pati de l'Ermita de Santa Llúcia, cinema mut a l'aire lliure amb acompanyament de piano amb la projecció de "El col·legial" de Buster Keaton.

  Agut ha destacat que "tots els intèrprets que col·laboren ho fan de manera altruista i sempre en foment de la cultural i la música" i insistia que "Alcossebre En-cant és una activitat cultural totalment consolidada que compta amb un públic fidel que està esperant cada any aquests concerts de gran qualitat".

  Pujar