26 de setembre de 2020 26/9/20

La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre amplia el curs de mindfullness per la gran demanda

La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre amplia el curs de mindfullness per la gran demanda - (foto 1)
  • El curs, pensat inicialment per a impartir-se només un dia, compta amb dues sessions setmanals en què participen 32 persones

MÉS FOTOS
La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre amplia el curs de mindfullness per la gran demanda - (foto 2)
La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre amplia el curs de mindfullness per la gran demanda - (foto 3)

La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre organitza, des del passat mes d'octubre, un curs d'Iniciació al Mindfulness. Es tracta d'una disciplina que ajuda a calmar la ment i viure d'una manera més serè i conscient. El curs es realitza a càrrec de Fabiola Grau, psicòloga especialitzada en Mindfulness i Psicologia Positiva i inicialment es va oferir per a un màxim de 16 persones, però davant la gran demanda d'inscripcions, s'ha duplicat el curs perquè puguen assistir tots aquells interessats i actualment el realitzen 32 persones. Una línia de el curs s'imparteix els dijous i una altra els divendres, en horari de 17.15 a 19.15 hores, al CESAL d'Alcossebre.

La regidora Selene Blázquez ha destacat que "els alumnes valoren molt positivament aquest curs i vam considerar que podiem fer dues línies per poder cobrir tota la inscripció i que cap veí o veïna interessats es quedaren sense plaça".

Pujar