28 de setembre de 2020 28/9/20

A punt les noves instal·lacions de la Policia Local i Jutjat de Pau

A punt les noves instal·lacions de la Policia Local i Jutjat de Pau - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  A punt les noves instal·lacions de la Policia Local i Jutjat de Pau - (foto 2)

  Ja han finalitzat les obres d'adequació del nou local en què s'ubicarà les dependències de la Policia Local i el Jutjat de Pau d'Alcalà de Xivert, a la plaça Justo Zaragozà número 8. Les instal·lacions suposaran una important millora, tant per als funcionaris a l'hora de realitzar les seves tasques, com per als veïns, pel que fa a accessibilitat, millor atenció i comoditat, en reunir en un únic espai els dos serveis -Policia Local i jutjat-. En aquests dies, s'està realitzant la neteja final d'obra, s'està col·locant el mobiliari i el trasllat serà possible en el moment en què s'instal·len tots els dispositius de telecomunicacions, informàtica i seguretat, imprescindibles perquè la Policia Local puga realitzar les seues funcions correctament. Les noves dependències compten amb una zona d'entrada de recepció i espera, despatxos, sales de reunions, arxiu, dependències de despatxos i arxiu per al jutjat de pau i dependències, armer, vestidors i zona de descans per agents en un espai específic per a la Policia Local. S'espera que, en les properes setmanes, el trasllat estiga ja completament finalitzat.

  L'Alcalde, Francisco Juan, ha visitat les noves dependències i ha destacat "l'esforç que s'ha realitzat per tindre unes instal·lacions molt dignes, espaioses i que compten amb els equips i dotacions necessàries perquè, tant la Policia Local com el Jutjat pau, presten el millor servei als ciutadans ".

  Les obres del local s'han realitzat per part per part dels integrants del Pla d'Ocupació Local, dins de les accions de millora de les infraestructures municipals. El trasllat a aquest nou local suposarà un estalvi per al municipi ja que el lloguer del local en què es trobaven les dependències de la Policia Local fins ara tenia una major quantia econòmica. Tots els propietaris de locals de la localitat van poder presentar les seves ofertes, en un concurs públic i obert, per decidir el local, que va ser valorat pels tècnics municipals.

  Pujar