elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE proposa incloure la construcció d’una escola infantil en Alcossebre en els pressupostos del 2022

El PSPV-PSOE proposa incloure la construcció d’una escola infantil en Alcossebre en els pressupostos del 2022
  • El portaveu socialista, Joan Ronchera, indica que “és un servei públic d’educació a les xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys de la nostra localitat”

El Grup Municipal Socialista d’Alcalà de Xivert i Alcossebre proposa que el Partit Popular de la localitat incloga en els pressupostos municipals la construcció d’una escola infantil en Alcossebre. El portaveu socialista, Joan Ronchera, indica que “començaríem per la construcció d’estes instal·lacions en el nucli costaner i després immediatament se portaria a terme la construcció en Alcalà. Per això, pensem que esta ha de ser una prioritat per al nostre municipi i la nostra gent i anem a fer una proposta formal per tal de que s’incloga als comptes municipals del 2022”.

El portaveu socialista explica que “s’ha evidenciat que les administracions tenim l’obligació de satisfer les demandes presents i també les que, de manera obvia seran necessitats rellevants en el futur més immediat” i afig que “pensem que la prestació d’este servei públic d’educació a les xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys del nostre poble ha de ser una aposta decidida del nostre Ajuntament. És necessari tindre instal·lacions àmplies, modernes, eficients i digitals i amb espais oberts de convivència”.

Joan Ronchera conclou dient que “l’educació és un pilar bàsic i volem tindre unes escoletes dissenyades amb totes les garanties per prestar un servei de qualitat per a totes i tots i no com el que està prestant fins ara el Partit Popular que ha abandonat totalment la regidoria d’Educació. Nosaltres, des de l’oposició, anem a seguir treballant per a demanar allò que pensem que és el millor per a la ciutadania i volem ressaltar l’interés que sí que han mostrat les administracions governades pels socialistes com la Generalitat i la Diputació que se fan càrrec de l’escola infantil existent i de l’escola matinera del CEIP La Mola respectivament”.

Pujar